Ua
Міжнародна лінія зв'язку +380 44 223-06-84
Безкоштовна лінія в Україні 0-800-502-761

На цій сторінці зібрані всі відгуки про роботу нашого бюро перекладів - Jur Klee. Ми вдячні всім хто поділився своїми враженнями про роботу з нашою компанією.

Скористалися послугами Jur Klee, але не встигли поділитися враженнями? Вирішити це питання можна в кінці сторінки.

Більше відгуків про нашу роботу Ви можете подивитися на наших офіційних Facebook і Google+.

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах!

Відгуки
21 чер 2020, 11:24
Руслана
Щиро дякую за співпрацю, щирий і компетентний персонал, надали гарну консультацію і пунктуальоно надіслали довідку, рекомендую.

18 чер 2020, 23:25
Гетьман Игорь
Спасибо огромное Ирине Мандрик за оперативность, качество, обратную связь. Уже второй раз сотрудничаю с Ириной и никаких проблем. Однозначно рекомендую. Спасибо огромное Ирина, до следующего раза!

03 чер 2020, 15:52
Шквар Євгеній Олексійович
Щиро дякую Олені Ковальчук за високоваліфіковану та оперативну допомогу. Я співпрацав з нею з різних питань, пов'язаних з документообігом, багаторазово протягом чотирьох останніх років і завжди був задоволений результатом та ставленням Олени як до своїх професійних обов'язків, так і до клієнтів Jur Klee. Велике спасибі!

02 чер 2020, 10:07
Сергей Николаевич
Работа проведена качественно. Сроки приемлемые. Клиентка, которой помогал оформлять опеку, очень довольн, что не пришлось никуда ездить. Спасибо за Вашу работу.

27 тра 2020, 18:34
Віта
Дуже задоволена роботою Ліни , чічко, швидко, зрозуміло Рекомендую,

27 тра 2020, 11:57
Ростислав
Советую услуги данной компании, все доходчиво объяснили, разложили по полкам, полное сопровождение обработки заказа, с утра до 11 заказал, оплатил, на следующее утро забрал в отделении.

24 тра 2020, 12:27
Олексій
все чудово, навіть швидше ніж очікував

22 тра 2020, 12:55
Масуме
Здравствуйте
Спасибо большое Лесю Кузменку, хотя сейчас карантин, но она все сделала, чтобы мы смогли во время и нам удобное место получить свой заказ

19 тра 2020, 11:36
Лариса Лопатко
Огромное спасибо Анне Ткаченко за качественную, оперативную работу. Во время карантина заказывали документ, получили на следующий день. Анна- профессионал своего дела. Буду всем рекомендовать.

18 тра 2020, 21:50
Marina Kozub
Дуже гарно вдячна Анні Ткаченко, за те що так так швидко отримала свою довідку, і за те що якісно виконала свою роботу.
РЕКОМЕНДУЮ!

Завантаження...
Viber

Натисніть тут, щоб почати чат Viber, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Viber, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WhatsApp

Натисніть тут, щоб почати чат WhatsApp, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WhatsApp, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Telegram

Натисніть тут, щоб почати чат Telegram, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Telegram, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WeChat

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WeChat, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Зв'язок через мессенджери