Ua
Міжнародна лінія зв'язку +380 44 223-06-84
Безкоштовна лінія в Україні 0-800-502-761

На цій сторінці зібрані всі відгуки про роботу нашого бюро перекладів - Jur Klee. Ми вдячні всім хто поділився своїми враженнями про роботу з нашою компанією.

Скористалися послугами Jur Klee, але не встигли поділитися враженнями? Вирішити це питання можна в кінці сторінки.

Більше відгуків про нашу роботу Ви можете подивитися на наших офіційних Facebook і Google+.

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах!

Відгуки
15 лип 2020, 11:45
Алена
Благодарю! Все отлично, быстро и оперативно!

03 лип 2020, 16:42
Павел
Виктория Гензицкая. Работал с ней. Очень доволен качеством работы. В двух словах : Качественно. Оперативно. Огромное спасибо.

28 чер 2020, 18:44
Валентина Щербініна
Дякую Олені Ковальчук за оперативність та якість роботи.

28 чер 2020, 14:45
Ростислав
Виктория Нимищенко Спасибо за оперативность.Приятно работать

27 чер 2020, 11:48
Михаил
Виктория Нищименко
Хороший, квалифицированный специалист. Грамотно все объяснила. Оперативно выполнила заказ. Было очень приятно с ней работать.

26 чер 2020, 16:05
Igor
Дякую Олені Ковальчук. Все було зроблено швидко, якісно, професійно.

24 чер 2020, 22:30
Grynova Oksana
Elena Kovalchuk bolshoje spasibo za vashu rabotu,vy super menedzher budu vsem dovat vash kontakt,i vsem chochu posovetovat firma na vyshem urovne, spasibo shto vy est

24 чер 2020, 18:02
Олександрв
Дуже дякую за оперативність надання послуги. Приємно працювати з такими людьми. Рекомендую і буду звертатись ще.

24 чер 2020, 16:35
Анастасия
Спасибо Елене Ковальчук за профессионализм все было сделано качественно и оперативно.

23 чер 2020, 15:25
Наталія
Все зробили вчасно,дякую
Рекомендую!

Завантаження...
Viber

Натисніть тут, щоб почати чат Viber, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Viber, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WhatsApp

Натисніть тут, щоб почати чат WhatsApp, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WhatsApp, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Telegram

Натисніть тут, щоб почати чат Telegram, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Telegram, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WeChat

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WeChat, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Зв'язок через мессенджери