Ua
Міжнародна лінія зв'язку +380 44 223-06-84
Безкоштовна лінія в Україні 0-800-502-761

На цій сторінці зібрані всі відгуки про роботу нашого бюро перекладів - Jur Klee. Ми вдячні всім хто поділився своїми враженнями про роботу з нашою компанією.

Скористалися послугами Jur Klee, але не встигли поділитися враженнями? Вирішити це питання можна в кінці сторінки.

Більше відгуків про нашу роботу Ви можете подивитися на наших офіційних Facebook і Google+.

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах!

Відгуки
20 жов 2020, 22:46
Гавриил
Спасибо большое Лине Радько за помощь и оперативное выполнение заказа. Благодарю!

20 жов 2020, 12:19
Ольга
Дуже приємно мати з справу з компанією Юрклі. Як завжди, сервіс на висоті. Звернулася саме до вас бо вже колись робила у вас документи і не пошкодувала.
Вдячна Мандрик Ірині!

19 жов 2020, 16:49
Юлия
Быстро и качественно сделали справку. Цена соответсвует. Прекрасный дизайн сайта . Спасибо большое консультанту Лине за понятное объяснение роботы .

13 жов 2020, 18:09
Марина Мишиева
Обращалась за помощью в оформлении и апостилировании документов уже не в первый раз, всегда к Ирине Мандрик. Всегда получаю профессиональную помощь, в чётко оговорённые сроки. Очень доброжелательное отношение к клиенту и искреннее желание помочь Рекомендую. Я очень довольна

12 жов 2020, 21:00
Елена
Большое спасибо Ирине Мандрик за обслуживание.Было очень приятно общаться.Профессионал.

06 жов 2020, 16:55
Ольга
Двічі замовляла переклади, замовлення були виконані дуже швидко і якісно. Дякую!

01 жов 2020, 14:53
Оксана
Замовляла довідку про не судимість.Замовлення виконано швидко, приємні менеджери.Щиро дякую за співпрацю

30 вер 2020, 22:49
Тетяна, м. Тернопіль
Терміново потребувала довідку про несудимість. Гарно прийняли замовлення та оперативно викопали.

30 вер 2020, 18:11
Елена
Апостиль проставлен в оговоренные сроки. Менеджер Елена Ковальчук все время на связи с клиентом. Услуга выполнена. Спасибо.

29 вер 2020, 20:43
Алина
Отличный сервис! Делала подтверждение диплома для ОАЭ и понравилось, что Елена предоставила ценовую разбивку услуг. Это помогло мне подобрать вариант по оптимальной цене. Заказ сделали даже раньше чем я ожидала и качество отличное. Буду рекомендовать ваше агенство.

Завантаження...
Viber

Натисніть тут, щоб почати чат Viber, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Viber, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WhatsApp

Натисніть тут, щоб почати чат WhatsApp, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WhatsApp, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Telegram

Натисніть тут, щоб почати чат Telegram, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Telegram, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WeChat

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WeChat, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Зв'язок через мессенджери