Ua
Міжнародна лінія зв'язку +380 44 223-06-84
Безкоштовна лінія в Україні 0-800-502-761

На цій сторінці зібрані всі відгуки про роботу нашого бюро перекладів - Jur Klee. Ми вдячні всім хто поділився своїми враженнями про роботу з нашою компанією.

Скористалися послугами Jur Klee, але не встигли поділитися враженнями? Вирішити це питання можна в кінці сторінки.

Більше відгуків про нашу роботу Ви можете подивитися на наших офіційних Facebook і Google+.

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах!

Відгуки
22 січ 2021, 20:43
Елена
Спасибо огромное Лине, всё сделали быстро и качественно

22 січ 2021, 17:37
Вадим
Зробили все швидко та якісно..задоволений.буду і надалі з вами працювати.. дякую

22 січ 2021, 12:16
Чоко
Спасибо Лина Радько .. было очень приятно и легко с вами работать

18 січ 2021, 11:02
Елена
Ирина Мандрик замечательный работник, ответит на любой вопрос, поможет в разрешении любой ситуации. Очень рекомендую. Профессионализм на высшем уровне!!!

16 січ 2021, 15:54
Сергій
Супер швидко все зробили без всяких проволочок, дуже вдячний.... Працюють на 5ку. Зі мною працювала Ірина Мандрик рекомендую

16 січ 2021, 13:38
Ксения
Огромное спасибо Лине Радько за качественную работу. Максимально быстро сделали документы, осталась довольна компанией.

16 січ 2021, 13:12
Егор
Заказывал справку о несудимости за 4 дня. Сделали за 3 дня. Рекомендую!
Спасибо менеджеру Лине Радько за работу!

12 січ 2021, 18:44
Марта
Дякую Олені Ковальчук за вчасно надані послуги та оперативне обслуговування, якісне крнсультування.

12 січ 2021, 17:11
Марія
Доброго дня) Задоволена роботою цієї компанії, вся дана інформація в доступному форматі. Дякую менеджеру Олена Ковальчук за її роботу. Завжди привітна і на зв'язку, добре знає свою справу))

12 січ 2021, 13:09
Евгения
Выражаю благодарность Лине, не первый раз обращаюсь, все как всегда оперативно.

Завантаження...
Viber

Натисніть тут, щоб почати чат Viber, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Viber, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WhatsApp

Натисніть тут, щоб почати чат WhatsApp, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WhatsApp, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Telegram

Натисніть тут, щоб почати чат Telegram, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Telegram, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WeChat

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380930217892
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WeChat, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Зв'язок через мессенджери