Ua
Міжнародна лінія зв'язку +380 44 223-06-84
Безкоштовна лінія в Україні 0-800-502-761

На цій сторінці зібрані всі відгуки про роботу нашого бюро перекладів - Jur Klee. Ми вдячні всім хто поділився своїми враженнями про роботу з нашою компанією.

Скористалися послугами Jur Klee, але не встигли поділитися враженнями? Вирішити це питання можна в кінці сторінки.

Більше відгуків про нашу роботу Ви можете подивитися на наших офіційних Facebook і Google+.

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах!

Відгуки
19 бер 2019, 20:17
Igor Ognenniy
Хочу поблагодарить Ткаченко Анну за качественную работу, внимательное и быстрое обслуживание. При необходимости буду обращаться в вашу фирму, так как сотрудники работают профессионально и очень дружелюбны.

19 бер 2019, 14:36
ВІТА
ДУЖЕ задоволена роботою Олени Ковальчук.Швидко, чітко, ввічливо.Щирл дякую.

18 бер 2019, 21:36
Альфия
Спасибо за Вашу работу. Заказ был выполнен раньше обговоренного срока. Фирма надёжная. Спасибо Ирине Кривенко и Елене Ковальчук.

18 бер 2019, 12:13
Тимошенко Юрий
Все выполнено четко и раньше установленного срока, спасибо Гензицкой Виктории

18 бер 2019, 11:29
Yaniv
I had a great experience wirh Jur Klee, especialy with Anna that was very responsive, helpful and made sure to update me through the whole process of obtaining a copy of my birth certificate from Ukraine, within 10 days I received my birth certificate with Apostille. Great service and great price! Thank you again!

18 бер 2019, 10:22
Наталія
Все чудово, і вчасно! Прийнятні ціни та строки. Окрім того, що іноді доводилося довго чекати на відповідь, особливо тоді коли часу обмаль. Виникали проблеми з оплатою, так як замовлення будо закордон, але менеджер допомогла у вирішенні цього питання. Я вдячна за співпрацю.

16 бер 2019, 14:54
Константин
Работа выполнена хорошо, в срок, с обратной связью.
Спасибо Анне Ткаченко.

15 бер 2019, 17:45
Наталья
СПАСИБО большое, рекомендую!

15 бер 2019, 12:07
Петро
Дуже вдячний Асану за довідку -чітко, швидко і з розумінням!!!Рекомендую.

14 бер 2019, 13:29
Надежда
Все быстро и качественно. Обращайтесь, не пожалеете!!@

Завантаження...
Viber

Натисніть тут, щоб почати чат Viber, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Viber, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WhatsApp

Натисніть тут, щоб почати чат WhatsApp, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WhatsApp, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Telegram

Натисніть тут, щоб почати чат Telegram, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Telegram, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WeChat

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WeChat, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Зв'язок через мессенджери