Ua
Міжнародна лінія зв'язку +380 44 223-06-84
Безкоштовна лінія в Україні 0-800-502-761

На цій сторінці зібрані всі відгуки про роботу нашого бюро перекладів - Jur Klee. Ми вдячні всім хто поділився своїми враженнями про роботу з нашою компанією.

Скористалися послугами Jur Klee, але не встигли поділитися враженнями? Вирішити це питання можна в кінці сторінки.

Більше відгуків про нашу роботу Ви можете подивитися на наших офіційних Facebook і Google+.

Підписуйтесь на нас в соціальних мережах!

Відгуки
23 тра 2019, 10:47
Oksana
Все від початку спілкування з Анною Ткаченко до результату було на вищому рівні.Дуже дякую за оперативність і відмінну комунікабельність.РЕКОМЕНДУЮ!

22 тра 2019, 15:49
Андрiй
Велика подяка!!! Не очiкував,шо все вийде так швидко. Рекомендую!

22 тра 2019, 12:22
Александр
Качественно, оперативно и за очень приемлемую цену.
Спасибо, буду рад в новь к вам обратиться.

22 тра 2019, 10:50
Лідія
Дякую Ліні Кухарчук. На запитання отримані відповіді в повному обсязі. Документи підготовані швидко, якісно.

21 тра 2019, 16:48
Дмитрий
Спасибо Виктории,докуметы были готовы и отправлены Новой Почтой,я остался доволен,еще раз спасибо!

21 тра 2019, 14:47
Игорь
Качественно, профессионально и быстро. Большое спасибо Елене Ковальчук за консультацию и работу.

21 тра 2019, 13:09
Надежда
Спасибо Ирине Мандрик, все документы готовы, быстро и качественно!

20 тра 2019, 19:15
ОКСАНА
Очень хорошая компания! Огромное спасибо за оперативность и хорошо проделанную работу Елене Ковальчук.

20 тра 2019, 09:21
Дмитрий
Благодаря этой компании я успел на самолет со всеми необходимыми документами. Все было сделано в срок. Настоятельно рекомендую !!!

17 тра 2019, 23:47
Анна
Спасибо Елене за быстрый и качественный сервиз!!!

Завантаження...
Viber

Натисніть тут, щоб почати чат Viber, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Viber, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WhatsApp

Натисніть тут, щоб почати чат WhatsApp, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WhatsApp, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Telegram

Натисніть тут, щоб почати чат Telegram, або дотримуйтесь наведеної нижче інструкції:

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте Telegram, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

WeChat

Крок 1

Збережіть наш номер в адресну книгу телефону:

+380631728559
Бюро легалізації Jur Klee

Крок 2

Відкрийте WeChat, знайдіть створений контакт і напишіть нам.

Зв'язок через мессенджери