En
International line +380 44 223-06-84
Free line in Ukraine 0-800-502-761

This page contains all references on the work of our Translation Bureau - Jur Klee. We are grateful to all those, who shared their opinions on the work with our company.

You have used the services of Jur Klee, but did not have time to share your opinions? You can resolve this issue at the end of the page.

You may read more references about our work on our official pages Facebook and Google+.

Subscribe us in social networks!

Reviews
17 Mar 2021, 17:54
Людмила
Спасибо большое за услугу быстро и оперативно подготовили документы.Очень благодарна

17 Mar 2021, 16:04
Олеся
Добрий день!Особлива подяка Ліні Рядько за виконання моїх замовлень,дуже швидко і якісно зробила апостиль,завжди відповідала на запитання ,мені дуже приємно так я в мене була складна ситуація я знаходжусь за кордоном,дякую кампанії Jur Klee.
Дякую за співпрацю, дуже вдячна Ліні Рядько ,рекомендую 100%.
Гарного дня!!!

17 Mar 2021, 14:07
Светлана.
Огромная благодарность Мандрик Ирине за быструю и качественную работу. Внимательная и приятная. Надеюсь что при любых вопросах буду ещё обращаться. Спасибо.

17 Mar 2021, 08:53
Світлана
Щиро дякую менеджеру Лінії Радько за уважне ставлення до клієнтів, оперативність в роботі, професіоналізм. Побільше таких спеціалістів вашій Компанії.

16 Mar 2021, 18:02
Світлана
Дякую менеджеру Олені Ковальчук, все швидко, професійно.Маю надію на подальшу співпрацю.

16 Mar 2021, 17:00
Елена
Хотим отдельно поблагодарить Ирину Мандрик за выполненную работу по переводу достаточно большого объема в сжатые сроки, за персонализированный подход, за активное участие в процессе и профессиональное курированы вопросов. Спасибо большое!!! Сработано на все 100!

16 Mar 2021, 12:14
Лейла
Заказывала дважды пакет документов (легализация дипломов, нотариальный перевод, справка о несудимости и т.д.). Выполнили все качественно и быстро. Рада была сотрудничать с менеджером Еленой Ковальчук.

16 Mar 2021, 10:50
Володимир
Замовляв легалізацію документів, працював з менеджеркою Ліною Радько. Результатом задоволений на 100%, раджу до співпраці.

14 Mar 2021, 19:36
Наталія
Дякую Ліні Радько!

13 Mar 2021, 00:00
Андрій
Дякую Олені Ковальчук за консультацію, чіткість, оперативність і швидкість. Так тримати Jur Klee!

Loading...
Viber

Click here to start Viber chat

Telegram

Click here to start Telegram chat

Communication
via messengers