En
International line +380 44 223-06-84
Free line in Ukraine 0-800-502-761

This page contains all references on the work of our Translation Bureau - Jur Klee. We are grateful to all those, who shared their opinions on the work with our company.

You have used the services of Jur Klee, but did not have time to share your opinions? You can resolve this issue at the end of the page.

You may read more references about our work on our official pages Facebook and Google+.

Subscribe us in social networks!

Reviews
30 Mar 2021, 13:16
Карина , Германия
Работала с Ириной Мандрик и Еленой Ковальчук. Главное, все вопросы решаются со скоростью звука. Очень оперативно. Супер!

30 Mar 2021, 11:20
Наталя
Вже вдруге користуюсь послугою Jur Klee все на вищому рівні. Особлива вдячність Ліні Радько все було зроблено вчасно. Дякую. Рекомендую.

28 Mar 2021, 14:25
Максим
Працював з менеджером Алла Сога. Замовлення виконано оперативно. Рекомендую!

26 Mar 2021, 09:05
Наталія
Звернення приймала, Олена Ковальчук.
Все дуже добре і оперативно.
Дякую!

25 Mar 2021, 10:09
Юлия
Благодарю за быструю высокопрофессиональную работу Мандрик Ирину!

25 Mar 2021, 09:10
Неллі
Звертаюся до агентства вдруге. Задоволена рівнем обслуговування! Замовлення виконано без затримок. Дякую менеджеру Аллі Сога за чітку, якісну, оперативну роботу.

24 Mar 2021, 21:27
Євген Борисович
Був дуже приємно здивований, так як не очікував отримати по справжньому європейській рівень сервісу. Менеджер Олена Ковальчук вирішила моє питання професіонально по суті, на моє прохання відгукнулася і зробила все дуже швидко і якісно!!! Документ отримав на два дні швидше ніж домовлялися. Дуже вдячний !!! Буду користуватись послугами і на далі а також пораджу своїм друзям і колегам!!!

24 Mar 2021, 17:51
КАТЯ
Дуже дякую, довідка прийшла швидко!!!!!!!!!!!

24 Mar 2021, 17:07
Роман
Спасибо большое, менеджеру Виктории и всей вашей команде за оперативность и сервис. Справка была оформлена в срок !

23 Mar 2021, 21:33
Татьяна
Дякую, Ковальчук Олені, за грамотно і швидке роз'яснення питання, організацію і відправку документів. Буду рекомендувати знайомим та друзями!

Loading...
Viber

Click here to start Viber chat

Telegram

Click here to start Telegram chat

Communication
via messengers